23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Electronic Supply samler kort nyt fra elektronikbranchen i udlandet. I dag kan du bl.a. læse om Miri, Mouser, NCAB, PartnerTech og Hexatronic.
Miri får første ordre i Indonesien
Den svenske producent af analyseinstrumenter har solgt det første to instrumenter til mælkeanalyse til en kunde i Indonesien.

Miri har i nogen tid arbejdet på at indlede salg af de særlige instrumenter på det indonesiske marked. En aftale med en forhandler blev underskrevet i 2014, og den nødvendige godkendelse fra myndighederne kom i juni 2015. Nu har distributøren så placeret sin første ordre på to analyseinstrumenter.

Mouser og Micronas i globalt samarbjede
Elektronikdistributøren Mouser Electronics har underskrevet en verdensomspændende distributionsaftale med Micornas, leverandør af sensorbaserede systemløsninger og teknologi.

Distributionsaftalen giver Mousers kunder adgang til Micronas sensorløsninger, Hal 37xy, Hal 5xy og Hal 1820-produktfamilierne, samt Micronas integrerede kontrolløsninger.

Ncab gør social ansvarlighed til en del af forretningen
Ncab Group har gennemført en selv-deklarering om socialt ansvar i henhold til ISO 26000.

- Ved at implementere ISO 26000 sikrere vi, at disse emner bliver en naturlig del af vores daglige arbejde, og bliver absorberet ind i vores management system, udtaler Anna Lothson, Strategic Purchasing Manager, NCAB Group.

ISO 26000 er en international standard, og det er endnu ikke muligt at blive certificeret i henhold til standarden. Firmaer kan du udstede en selv-deklarering om at de vil overholde standarden.

Ny CEO i PartnerTech
President og CEO hos PartnerTech, Leif Thorwaldsson, forlader den svenske EMS-producent ved udgangen af oktober.

I stedet overtager Christer Härkönnen, bestyrelsesmedlem i Scanfil Oyj, posten som CEO i fasen efter Scanfils overtagelse af PartnerTech. Han indtræder som CEO den 1. oktober 2015.

Hexatronic etablerer amerikansk afdeling
Den svenske leverandør af fiberoptiske systemer og produkter etablerer en underafdeling i USA, som skal tage hånd om support- og marketingsaktiviteter i regionen.

Interessen for fiberoptik-infrastruktur er tiltagende i Nordamerika, specielt på markedet i USA. Vi ser det, kombineret med vores eksisterende lokale distributionsnetværk, som et naturligt skridt til at udvide vores forretning uden for hjemmemarkedet og ind i det voksende nordamerikanske marked, udtaler Henrik Larsson Lyon CEO i Hexatronic Group.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094