23948sdkhjf

Her er B&Os nye flagskib

BeoLab 90 hedder state-of-the-art-højttalerne, der skal få B&Os salg og brand tilbage i toppen.
- BeoLab 90 er en hyldest til Bang & Olufsens stolte traditioner, fantastiske innovation og tidløse designfilosofi i året for virksomhedens 90-års jubilæum, lyder B&Os højtravende beskrivelse af den nyeste tilføjelse til produktlinjen.

Med den avancerede højttaler kommer B&O således med en række nye og - med egne ord - banebrydende teknologier. BeoLab 90 er udstyret med Bang & Olufsens nye Active Room Compensation teknologi, som tager højde for de akustiske forhold og møbleringen i opstillingsrummet samt for højttalernes placering og lyttepositionen. Det skulle sætte højttaleren i stand til at producere et så detaljeret og nøjagtigt lydbillede, at man kan høre, præcis hvor de forskellige bandmedlemmer eller filmskuespillere er placeret.

- BeoLab 90 er den mest komplette højttaler, vi nogensinde har skabt. Den er et studie i enestående håndværk, ideelle materialer og overlegen teknologi. Fremtidige Bang & Olufsen produkter kommer til at nyde godt af den knowhow, vi har fået i forbindelse med udviklingen af BeoLab 90 – og vores kunder kommer til at elske lyden fra denne exceptionelle højttaler i deres hjem, siger Bang & Olufsens CEO, Tue Mantoni om den nye højtaler.

Han fortalte sidste uge i forbindelse med B&Os kvartalsregnskab, at koncernen var på vej med en - på det tidspunkt hemmelig - nyhed, som skal bringe koncernen tilbage i en føreposition. Hemmeligheden holdt dog ikke længe. I weekenden slap der informationer ud om BeoLab 90 og højtalenes specifikationer og pris.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157