23948sdkhjf

Dansk designikon slår sig på elektronik

Jacob Jensen Design har som led i vækststrategi og lancering af produkter i Smart Home-kategorien valgt EET Europarts som distributør.
En ny forretningsstrategi, der blandt andet indebærer udviklingen af en række produkter i Smart Home-kategorien, har fået Jacob Jensen Design til at rette blikket mod elektronik-området. Derfor indleder designfirmaet nu et samarbejde med distributøren EET Europarts.

- Der er et helt naturligt sammenfald mellem vores nye kategori af Smart Home designprodukter, og EET Europarts´ stærke position som distributør til forhandlere i elektronik-segmentet, siger Timothy Jacob Jensen, CEO og Chief Designer for Jacob Jensen Design.

- Vi er overordentligt glade for, at Jacob Jensen Design har valgt EET Europarts som distributør, siger Allan Friis, Sales Director, Retail, hos EET Europarts i Danmark, som glæder sig over, at supplere sortimentet med de nye produkter i Smart Home-kategorien.

Distributionsaftalen er indgået pr. 1. oktober 2015, og omfatter i første omgang distribution af Jacob Jensen Smart Home produkter i Norden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187