23948sdkhjf

Terma udbygger fabrikken i Grenaa

Næste år tager teknologikoncernen første del af 3.400 nye kvadratmeter i brug.
Direktør i Terma Aerostructure, Ole Graversen, satte den 5. oktober spaden i jorden til Termas nye fabriksbyggeri i Grenaa.

Den første af de i alt tre planlagte faser af den store udvidelse af Terma Aerostructures bliver efter planen færdiggjort og taget i brug midt i 2016.

- Vi har grund til at være stolte i dag. Starten af byggeriet er et synligt bevis på, at vi har klaret os godt i F-35 programmet og i andre programmer, som vi deltager i. Vi ser også frem til at kvalificere produktionsprogrammer med Boeing, der har lagt en kontrakt på dele til Boering 777-200/300 hos os, udtalte Ole Graversen på dagen.

Byggeriet omfatter et nyt 1.610 m2 komposit layout-center, en 1.330 m2 stor værktøjsbygning. Autoklave-arealet bliver udvidet med 450 m2, og det eksisterende kompositcenter bliver renoveret.

Udvidelsen hænger sammen med Termas engagement i F-35 kampfly-programmet, som er ensbetydende med flere ansatte, et større produktionsareal og mere avanceret maskiner. Komponentproduktionen vil blive udvidet markant frem til 2020.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109