23948sdkhjf

Danfoss på opkøb

Industrigiganten har netop købt den hollandske software-virksomhed Advitronic Engineering.
Købet af Advitronic Engineering styrker i særlig grad Danfoss’ position i forhold til digitale trends som ”Internet of Things” og ”Connectivity”.

Investeringen sker som led i en strategi om at styrke Danfoss’ portefølje inden for køling i supermarkeder. Overblik over alle relevante data i supermarkedet er nemlig afgørende for at kunne sælge ydelser som overvågning og styring af kølesystemerne. Advitronic Engineering har udviklet produkter, der gør det muligt at indsamle data på tværs af de forskellige styresystemer.

- De færreste tænker nok over det, men et supermarked er faktisk et meget komplekst system med forskellige køle- og varmeinstallationer. Jo mere intelligent man kan styre installationerne i supermarkederne, jo bedre muligheder giver vi vores kunder for at optimere og spare energi. Vi er verdensførende i dag, og nu investerer vi så yderligere i muligheder inden for ”Connectivity” og ”Internet of Things”. Det vil styrke vores position i den globale fødevareindustri, udtaler Henrik Schurmann, chef for supermarkedsområdet hos Danfoss’ køleforretning.

Købet af Advitronic Engineering gør det muligt at indsamle data fra kølesystemet, hvormed hele styringen kan ske langt mere intelligent på tværs af en supermarkedskædes forskellige butikker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098