23948sdkhjf

Gammel kending overtager Sensortek

Aktiemajoriteten i leverandøren af elektroniske sikringsløsninger har skiftet hænder
Norske Infratek Security Solutions sælger sin aktiepost i sikkerhedsvirksomheden Infratek Sikkerhed Danmark. Det norske selskab købte aktiemajoriteten i 2012, men virksomheden er nu - igen - på danske hænder.

Administrerende direktør, Bjarne Plahn, der var ejer af virksomheden før den norske overtagelse, har tilbagekøbt aktiemajoriteten.

I forbindelse med salget skifter Infratek Sikkerhed Danmark navn til SensorTek Security Systems.

Ingen ændringer på den korte bane
Ejerskiftet får ikke betydning for kunder og leverandører på kort sigt. Alle medarbejdere fortsætter også under det nye navn, og SensorTek bliver boende i Allerød. Samarbejde med norske Infratek Security Systems fortsætter ligeledes.

- Vi er den samme virksomhed som tidligere, og vi tilbyder de samme løsninger og teknologier, som vores kunder allerede kender. For at illustrere det har vi valgt at flette et af vores produktnavne ind i det nye navn, nemlig Sensormatic, som er verdens førende brand inden for elektronisk varesikring, og som vi har haft i sortimentet, siden vi hed Plahn Systems, udtaler Bjarne Plahn.

Mere fokus på udvikling
SensorTek vil under det nye navn fortsat udvikle, implementere og servicere sikkerhedssystemer. På sigt forventer Bjarne Plahn, at kunderne vil komme til at mærke ejerskiftet:

- Vi forventer, at vores kunder – med den nye ejerstruktur – vil mærke et øget fokus på at udvikle løsninger, der integrerer risikostyring og sikkerhedsprocedurer, og som rækker ud over traditionel sikring.

Navneændringen træder i kraft pr. 1. november 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078