23948sdkhjf

Dronefabrik konkurs

Little Smart Things indgiver konkursbegæring
Vingerne kunne ikke være hos det bornholmske dronefirma.

Salget stod ikke mål med omkostningsstrukturen. Derfor har selskabets bestyrelse har valgt at indgive konkursbegæring. Det oplyser bestyrelsesformand Peter Vesløv ifølge bornholm.nu i en pressemeddelelse:

- Igennem den seneste tid er det blevet klart, at selskabets udgifter er for store i forhold til at underbygge den videre drift. Bestyrelsen har derfor valgt at begære virksomheden konkurs på en kontrolleret måde - og i tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Der hersker ingen tvivl om at virksomheden har stort potentiale, men det er også bydende nødvendigt at genoverveje virksomhedens struktur. Denne omstrukturering må vi konstatere er for omkostningstung i den nuværende konstruktion, og derfor er konkursen uundgåelig.

Arbejder på at retablere firmaet
- Det er dybt ulykkeligt, at vi i dag må sige farvel til vores medarbejdere, og at vi må skuffe så mange investorer, som har bakket op om projektet, skriver Peter Vesløv.

Han håber dog stadig på, at man kan finde opbakning til at retablere firmaet.

- Vi må konstatere at udgifterne ganske enkelt har været for høje i for lang tid. Vi arbejder i et meget nyt marked, med meget ny teknologi, og det kræver, at man er særdeles modstandsdygtig over for det uforudsete. Der er ingen der tvivler på produkternes potentiale, og det er også derfor, at vi arbejder på at reetablere Little Smart Things under en mere solid konstruktion.

Mange skibe i søen
Little Smart Things havde et underskud på -3 mio. kr. sidste regnskabsår, og -860.000 kr. året før.

De økonomiske udfordringer til trods oplevede dronefirmaet stigende efterspørgsel. Derfor doblede firmaet tidligere på året op på produktionen. Ligeledes arbejdede man på at udbygge distributørnetværket, blandt andet via distributører i Kina, Malaysia, Sydafrika og Australien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064