23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

I dag kan du læse om blandt andet tog-ordre til Beijer, Kitron samt frasalg hos og ordrer til Data Respons.
Avnet og Digi udbygger samarbejdet
Distributøren Avnet og leverandøren Digi International udvider deres distributionsaftale. Hele Digis produkt- og serviceportefølje er nu tilgængelig via Avnet Electronics Marketings globale netværk.

I Europa vil Avnet Embedded supportere Digi International-franchisen.

Beijer Electronics vinder Toshiba-ordre
Beijer Electronics har gennem sit datterselskab inden for IDC-forretningsområdet, Westermo, fået en stor ordre af Toshiba International Corporation på levering af netværksudstyr til en værdi af 4,2 mio. dollars (28,6 mio. kr.).

Ordren består af Ethernet-baserede netværk switches til tog. De skal bruges til at opbygge kommunikationsinfrastrukturen til en serie ny tog, som Washington Metropolitan Area Transit Authority (WMATA) har bestilt.

Leverancer forventes at starte i andet kvartal 2016 og omfatter udstyr til i alt 384 jernbanevogne. Toshiba leverer kørsel - og kontrolsystemer til Kawasaki som derefter bygger togene for WMATA.

Det Westermos anden ordre fra WMATA. Selskabet fik en ordre til en tilsvarende værdi i 2012.

IoT-ordre til Data Respons
Det norske selskab har fået en ordre på 35 mio. norske kroner (27,9 mio. kr.) fra en kunde inden for det industrielle Internet of Things-marked.

Kontrakten omfatter embedded computer solutions, der skal integreres i kundens slutprodukter. Leverancen vil ske i løbet af de næste to år.

Data Respons sælger elektronikudvikler
Elektronikudviklingshuset Lundinova køber halvdelen af firmaet tilbage fra norske Data Respons.

Selskabet har egne laboratorier og er udviklingspartner for kunder med avancerede teknologiske produkter. Lundinovas største segment lige nu er produkter til Internet of Things.

Udviklingshuset udleje ekspertkonsulenter inden for medicinsk teknologi, elektriske køretøjer, industri og telefoni.

Kitron indgår kontrakt med energiselskab
EMS-producenten har underskrevet en aftale med et internationalt energiselskab, som har hovedsæde i USA.

Aftalen har en anslået værdi på 100 mio. norske kroner (79,7 mio. kr.) og løber tre år med mulighed for en et-årig forlængelse.

- Vi har aftale med kunden, at Kitron indledningsvis skal levere prototyper og serieproduktion til en specifik produktfamilie af power controllers. De første prototyper skal leveres fra vores fabrik Litauen, men Kitrons anlæg i Kina og USA bliver også overvejet som leverandører i fremtiden, udtaler Tommy P. Storstein, Corporate sales director i Kitron.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078