23948sdkhjf

Eksportsucces betyder hæder til Corning

Corning Optical Communications i Ørslev, Vordingborg har udviklet det europæiske og globale salg. Derfor får virksomheden nu en initiativpris.
Corning Optical Communications får DI Sydsjællands initiativpris.

Virksomheden vinder prisen, fordi den har formået at udvikle en eksportvirksomhed med europæisk og globalt salg af stik til kommunikationskabler. Samtidig har virksomheden gennemgået en udvikling, som har overbevist dens amerikanske ejere om at investere i nye produktionsanlæg i Vordingborg.

- Corning Optical Communications ApS bidrager til den globale økonomi og udvikling, men også rent lokalt med omkring 100 arbejdspladser og heraf også en håndfuld elev- og lærlingepladser, siger medlem af DI Sydsjællands bestyrelse Kim G. Jørgensen, Danish Malting Group, som begrundelse for prisoverrækkelsen.

Kabelstikkene bliver udviklet og produceret i Vordingborg. Næsten 100 pct. af produktionen bliver eksporteret til hele kloden. Det betyder, at lige meget hvor på jorden du ringer fra din mobiltelefon, kan du være afhængig af produkter fra Corning Optical Communications ApS.

DI Sydsjællands Initiativpris bliver hvert år givet til en mindre eller mellemstor virksomhed, der har udvist særligt initiativ, vækst eller virkelyst.

Corning Optical Communications ApS er nu med i opløbet til den nationale konkurrence om Dansk Industris Initiativpris. Den bliver uddelt til januar 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079