23948sdkhjf

Dynaudio udvider udviklingen

Udviklingsafdelingen hos højttalerproducenten i Skanderborg er vokset fra cirka 10 til 40
Dynaudio har haft travlt, siden den kinesiske elektronikvirksomhed Goerteks opkøbte højttalerfirmaet sidste efterår. Særligt i udviklingsafdelingen på hovedkontoret i Skanderborg kan det mærkes.

Her er der nu 40 ansatte. Næste 30 af dem er kommet til alene i år, og inden vi skriver 2016, kan det tal stige yderligere, forklarer administrerende direktør Lars Prisak til Electronic Supply:

- Men det skal være personer med de rette kompetencer. For selvom ingeniører er en mangelvare er det rygtes, at Dynaudio er et sted, hvor der sker noget.

Udvikling over bundlinje
Ekspansionen er helt på linje med de nye ejeres vækststrategi.

- Vi investerer meget i mennesker og produkter, siger direktør Lars Prisak og uddyber, at strategien indebærer, at Dynaudio skal performe i udvikling og i mindre grad på bundlinjen.

På produktsiden er der også udsigt til flere lanceringer. I år gælder det blandt andet en aktiv trådløs højttaler, men næste år skulle det bliver til mange flere nyheder.

Flytning kører som planlagt
Flytningen af kabinetproduktionen fra Vejle til Skanderborg, som skal bringe højttalerproduktionen helt tæt på udviklingen, er også i fuld gang.

- Der er bygget om, og maskinerne er sat op, så det kører som det skal, siger Lars Prisak og tilføjer, at hovedparten af de 25 medarbejdere i Vejle flytter med til Skanderborg.

Hermed bliver det lettere og hurtigere for højttalerfirmaet at arbejde med prototyper og udvikling. Firmaets kommende udviklings- og innovationscenter skal også give området et løft.

Byggeriet af det 1.600 kvadratmeter store center går efter planen i gang tidliget i 2016. Alle tilladelser er i hus, og i december falder de resultaterne af de sidste udbudsrunder så på plads. Udviklings- og innovationscentret står efter planen klar ved udgangen af 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109