23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Få det hurtige overblik over de seneste nyheder fra elektronikbranchen rundet om i verden.
Avnet Memec Silica udvider udbuddet
I kølvandet på opkøbet af Micrel udvider distributøren Avnet Memec Silica porteføljen med flere produkter fra firmaet Microchip.

Tilføjelsen omfatter Microhips produkter i segmenterne industri, automotive og kommunikation.

Incap ansætter ny direktør I Estland
Otto Pukk er udpeget som administrerende direktør for den finske EMS-producent Incaps aktiviteter i Estland. Han tiltræder den 17. november 2015.

Han har erfaring fra flere krævende poster i teknologifirmaer. Seneste har han været CEO i Eesti Energia Technology Industries.

Otto Pukk er også blevet en del af ledelsesteamet i Incap Group. Ledelsesteamet omfatter nu Ville Vuori (CEO I Incap Group), Murthy Munipalli (Director, Operations I Indien) og Otto Pukk (Administrerende direktør i Estland).

Mouser indgår aftale med Melexis
Halvleder- og sensorproducenten Melexis har indgået en global distributionsaftale med Mouser Electronics.

Melexis’ portefølje omfatter produkter til automotive, forbruger, industri og medicinal-områderne.

Schneider Electric i globale IoT-partnerskaber
For at fremme udviklingen af nye teknologier inden for IoT (Internet of Things) har den franske koncern indgået samarbejdsaftaler med HKUST-MIT Research Alliance Consortium, der består af University of Hong Kong og det amerikanske universitet MIT.

Ved siden af det nyindgåede samarbejde med HKUST-MIT Research Alliance Consortium indgår Schneider Electric nu også i styregruppen for Industrial Internet Consortium (IIC), hvor virksomheden går sammen med stærke virksomheder som Cisco, General Electric, IBM og Intel om udviklingen af konkrete IoT-teknologier.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126