23948sdkhjf

Gammel mølleelektronik skal fordoble KK-selskabs omsætning

Om to år vil producenten af styringer til vindmøller KK Group hente 200 mio. kr. i omsætning på service af ældre vindmøller. I dag ligger det på 100 mio. kr.
KK Group vil have en større del i det hurtigt voksende milliardmarked for service af ældre vindmøller.

Til formålet har gruppen etableret KK Wind Solutions Service, som skal tage hånd om alle aktiviteter inden for service af elektriske komponenter i vindmøller.

Firmaet har allerede 80 ansatte. Hovedsædet er beliggende i Ikast, men der er også folk rundt om i Europa og USA.

Læs mere om: KK Group etablerer nyt datterselskab


Serviceområdet stod i 2014/15 for en omsætning på 100 mio. kr. hos KK Group. Det er mere end en fordobling sammenlignet med to år tidligere. Og ser man frem skal tallet være mere end det dobbelte om to år.

- Det ser ud til at lykkes for os på dette felt, som vi de seneste år har haft strategisk fokus på. I vindenergisektoren generelt vokser forretningsområdet reparation og service af møller, som er ude af vindmølleproducenternes femårige servicegaranti på nye møller, hurtigt. Og det går faktisk rigtig godt for os på den del, der handler om det el-tekniske. Det vokser noget mere end vores traditionelle forretning, siger administrerende direktør i KK-Group, Tommy Gundelund Jespersen, til Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.524