23948sdkhjf

Lys på Martin - også i 2016

Lysfabrikken i Frederikshavn fortsætter ind i 2016 - nu leder de efter nye job til de ansatte
Nedtællingen på lysfabrikken Martin er i fuld gang.

Som tidligere omtalt lukker produktionen i Frederikshavn og flyttes til Ungarn.

15-17 medarbejdere har forladt virksomheden og har fundet nyt job andetsteds, mens andre har valgt at blive og få del i den fastholdelsesbonus på op til fire månedslønninger med, som virksomheden har stillet i udsigt til de ansatte, som bliver, indtil nytår.

Slut til sommer
- Vi fortsætter produktionen i Frederikshavn efter nytår, og halvdelen af medarbejderne har forlænget til 31. marts, fortæller Charlotte Kruse, HR Manager, der forventer, at der vil være produktion i Frederikshavn i det første halve år af 2016.

Men så er det slut, og nu handler det om at finde ny beskæftigelse til de medarbejdere, hvis arbejdsplads flytter til Ungarn.

Job- og uddannelsesmesse
Derfor holder Martin en job- og uddannelsesmesse på Niels Bohrs Vej i Frederikshavn, hvor lysfirmaets fabrik ligger, på onsdag i uge 48.

- Vi har sat flere ting i værk. Blandt andet kurser, hvor medarbejderne skriver ansøgninger og CV. På onsdag har vi inviteret en række virksomheder og uddannelsessteder for at afsøge mulighederne, og indtil videre har 17 forskellige uddannelsessteder, vikarbureauer og virksomheder, fortrinsvist lokale, meldt deres ankomst, fortæller Anne Schüsler, department coordinator på Martin Professional.

- Vi skal finde ud af, hvilke uddannelser, der er relevante og knytte kontakter til et netværk af virksomheder, der kan få glæde af de mange dygtige folk, vi har på Martin, siger Charlotte Kruse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078