23948sdkhjf

Hæder til idemænd til kridtrobot

De to unge iværksættere bag Intelligent Marking tildelt Erhverv Hjørring iværksætterpris
De to unge iværksættere Andreas Ydesen og Anders Ulrik Sørensen fik torsdag tildelt årets iværksætterpris i Hjørring Kommune.

Prisen blev uddelt af Erhverv Hjørring, og begrundelsen er den forbilledlige forberedelse til produktion og salg af deres produkt, en GPS styret og selvkørende maskine til at opkridte streger på sportsbaner.

Endnu er robotten ikke sat i produktion, men deres firma Intelligent Marking har fået bestillinger på de ti første maskiner.

Robotten har vakt international opsigt. Det er den eneste på markedet, og de to iværksættere har fået patent på robotten i Danmark og omkring 140 andre lande.

- Årets prisvinder fremstår i allerhøjeste grad som et eksempel for andre virksomheder i kraft af den professionalisme, der har præget virksomheden fra fødslen, sagde formand Henrik Willadsen, Erhverv Hjørring.

Ideen fik de for halvandet år siden ved at kigge ud af vinduet, hvor en pensionist gik og kridtede en bane op.De to prismodtagere kvitterede med en bemærkning om at hæderen er alle tiders og et meget stort skulderklap.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078