23948sdkhjf

1.400 kilometer lang tur gav danske ordrer

19 danske virksomheder tog turen til CERN i Schweiz og hjem igen med kontakter, viden og opgaver i kufferten
Danske virksomheder tager endnu en bid af markedet hos det internationale forskningscenter CERN med todages arrangementet ”Denmark@CERN” .

26 repræsentanter fra 19 danske virksomheder deltog i arrangementet, hvor over 60 CERN-ansatte var involveret i arrangementet på den ene eller anden måde. Det oplyser Juliette Forneris, der "industriel forbindelsesofficer" for CERN i Danmark og daglig leder af Big Science-sekretariatet ved Teknologisk Institut.

Virksomhederne fik mulighed for at vælge fra og til mellem 6 forskellige præsentationer, 9 forskellige rundvisninger og individuelle møder aftalt på forhånd med CERN ansatte. Resultatet var over 85 individueller møder blev afviklet i løbet af to dage.

Flere ordrer og forespørgsler
- Sidste gange jeg organiserede Denmark@CERN var i 2012 og der deltog 12 virksomheder. Mange af dem fik kontrakter efterfølgende, så jeg håber på samme effekt denne gang. Flere virksomheder fik faktisk ordre med hjem fra turen i år, og andre fortæller om et øget antal af CERN forespørgsler, oplyser Juliette Forneris til Electronic Supply.

Tilbagemeldingerne fra de deltagende virksomheder tegner også et lovende billede.

- Overparten af dem, som har svaret, er tilfreds med turen og alle mener at de har forbedret deres chancer for at få en opgave fra CERN i forhold til før turen, siger Juliette Forneris.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094