23948sdkhjf

Danchell holder omkostningerne i et jerngreb

Takket være målrettede investeringer i teknologi og automatisering producerer Paul E. Danchell flere enheder på det samme produktionsapparat.
Lange perioder med flerholdsskift og weekendarbejde for de godt 70 ansatte vidner om travlhed hos Paul E. Danchell.

Og den særdeles positive udvikling i 2014/15, hvor Jyderup-virksomheden både havde vækst i aktivitetsniveauet fra eksisterende og nye kunder, er fortsat ind i det igangværende regnskabsår.

- Vi har skabt et skalerbart set-up, der hurtigt kan tilpasses den aktuelle situation. I år har opgaven været at håndtere en stor vækst i antal producerede enheder, hvilket vi i den grad er lykkedes med. Set-up’et har samtidigt bevist sit værd, ved at sikre at væksten er gennemført uden stigninger i vores faste omkostninger, og det yderst positivt for vores konkurrencedygtighed siger administrerende direktør Thomas Hansen til Electronic Supply.

2015/16-regnskabet ser derfor ud til at blive stort set ligesom det foregående.

Hele tiden klar til at slå til
Forklaringen bag produktivitetsforøgelsen, og firmaets gunstige position på et marked præget af overkapacitet, finder Danchell-direktøren i vidt omfang i det fokus samt de investeringer i teknologi og automatisering, som Danchell har foretaget de seneste år.

- Men det er ikke nok bare at investere, du skal også være helt skarp på den optimale udnyttelse af kapaciteten og den optimale anvendelse af din teknologi, så den bedste kvalitet skabes. Det er vi rigtig gode til. Havde vi ikke investeret, så har vi ikke kunne håndtere kundernes vækst eller teknologiske krav siger Thomas Hansen, men understreger:

- Vi har stadig omkostningerne i et jerngreb, og leder virksomheden på samme måde uanset konjekturerne. Vi skal hele tiden være endnu bedre og endnu mere konkurrencedygtige. Samtidig har vi et kapitalberedskab, så vi kan investere, når vi ser mulighederne og levere, når kunderne oplever vækst eller udfordrer os med restriktive kvalitetskrav eller teknologisk krævende produkter.

Langt hovedparten af Danchells kunder er på det danske marked, men Jyderup-virksomheden har også enkelte internationale kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094