23948sdkhjf

Dansk smartphone uger fra produktionsstart

Den 7. januar kommer en ny danskudviklet smartphone på gaden.
Om få uger sætter firmaet ID2ME gang i produktionen af deres nye smartphone, ID1.

- Så vi har stadig lidt tid til at justere på beta-udgaven. Men alt er nu klar til at starte produktionen, siger Kasper Larsen, som står bag software-, design- og udviklingsfirmaet Autobahn A/S, til Børsen

Produktionen sker på en fabrik i Kina, som ID2ME har fået en aftale i stand med efter, at den oprindelige producent faldt fra.

Har kostet cirka 10 mio. kr.
Først i det nye år, den 7. januar for at være helt præcis, kan forbrugerne så få fingrene i den danskudviklede ID1-telefon hos Elgiganten og Telia. Prisen bliver omkring 4.000 kr.

I processen for at nå dertil har ID2ME brugt godt 10 mio. kr. De penge er blandt andet gået til Kasper Larsens firma, Autobahn, der har udviklet ID1s særlige software. Netop denne software skiller sig ud fra konkurrenterne. Grundlæggende gør den det på forskellig vis lettere og hurtigere at komme til de apps, man ønsker at bruge.

Designet og softwaren hænger tæt sammen med den skarpt definerede målgruppe for ID1: De ”digitalt indfødte” i alderen 15-25 år. Når man har fået tag dem i Danmark, er ID2ME klar til også at se mod udlandet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156