23948sdkhjf

Domicilsalg skal give RTX kapital

Den nordjyske teknologivirksomhed vil kunne slå til, når lejligheden for at udvide forretningen byder sig.
RTX’ ledelse fokuserer de finansielle kræfter på firmaets internationale udvikling og vil have større strategisk frihedsgrad. Derfor undersøger den nordjyske ekspert i trådløs teknologi mulighederne for at sælge bygningerne i Nørresundby.

- Vi kigger på det nu, fordi vi tror der er en mulighed for at lave en interessant handel. Vi rykker, hvis det er muligt, ellers må vi se hvad der sker, siger Flemming Hynkemejer, CEO i RTX, til Electronic Supply.

Han understreger, at der ikke er noget konkret på bedding. Men bliver salget en realitet, vil RTX givetvis leje sig ind i bygningerne. Ud over at være hovedkontor for RTX fungerer ejendommen også som business park med 17 eksterne lejemål, som spænder fra andre teknologiselskaber til en kaffevirksomhed.

Ingen konkrete planer for pengene
Salgstankerne hænger ifølge Flemming Hynkemejer sammen med, at afkastet på bygningen er mindre end egenkapitalforretningen i resten i forretningen. Derfor vurderes det at være bedre at investerer i forretningen og altså ikke binde penge i bygningerne.

Dermed vil RTX dels være bedre i stand til at honorere investorerne. Dels have en økonomisk ressource, så man kan slå til, hvis udviklingsmulighederne byder sig.

- Det sker alene ud fra den betragtning, at vi på et tidspunkt skal bruge nogle penge. Og så er det bedre at have dem, så vi ikke skal ud og finde en køber til bygningerne, siger Flemming Hynkemejer.
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078