23948sdkhjf

ETK EMS femdobler overskuddet

Investeringer i organisationen giver for alvor pote hos ETK EMS, der har rundet 100 ansatte i Danmark.
Man skal lede længe efter sure miner hos ETK EMS, og især ledelsen med Thomas Vinter og Torben Drejer er yderst tilfredse med det nylige præsenterede resultat for 2014/15.

Og der er også stor grund til tilfredshed hos elektronikproducenten. Overskuddet i ETK EMS Group er femdoblet i det seneste regnskabsår, hvor det er vokset til 10,7 mio. kr. efter skat fra 2,1 mio. kr. i 2013/14.

Kloge investeringer ses på bundlinjen
Fremgangen tilskriver COO Torben Drejer i vidt omgang de store investeringer, som ETK EMS har foretaget i organisationen de seneste år.

- Det begynder virkelig at give resultater, og det er fortsat ind i det her regnskabsår (2015/16, red.), siger han til Electronic Supply.

Ud over de økonomiske resultater betyder organisatoriske ændringer, at virksomheden udnytter, at afdelingerne i Thailand og Danmark arbejder forskudt og derved har minimum 16 timer til rådighed i døgnet. At det nu for alvor er ved at slå igennem har haft stor betydning.

- Vi kan håndtere en langt større grad af nye kunder. Der er kommet mange til, og der kommer stadig mange nye. Havde vi ikke besluttet at investere for nogle år siden, kunne vi ikke klar det, siger ETK EMS’ COO.

Rundet 100 mand i Danmark
ETK EMS målrette arbejde har med Torben Drejers ord også resulteret i en slank og stærk organisation, der kan mande op, når det er nødvendigt.

- Der er blevet plads til en del nyansættelser det seneste halve år. Vi har hevet en masse ind siden sommerferien, siger Torben Drejer.

Resultatet er, at ETK EMS nu har over 100 beskæftiget i Danmark alene. Hertil kommer afdelingen i Thailand.

Positivt med prototyper i pipelinen
ETK EMS kan også melde om masser af produktoprettelser. Særligt den seneste måned er det gået stærk med at få oprettet nye opgaver.

- Alene i Skanderborg skal 26 skal være ekspederet inden primo januar. Frederikssund og Rayong har cirka et tilsvarende antal prototyper som de tilsammen skal have igennem den næste måned. Det er tegn på stor aktivitet ude i branchen, hvilket den store ordrebog også viser, siger Torben Drejer.

Efter de første tre-fire måneder af 2015/16 viser ordreporteføljen, at der grund til optimisme.

- Vi kan ikke forvente andet end forbedringer på alle parametre. Men vi følger vores plan, som vi fortsat er i fuld gang med implementeringen af, siger Torben Drejer.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078