23948sdkhjf

Ny salgsdirektør og organisering hos Mikkelsen Electronics

Den nordsjællandske elektronikproducent opruster i salgsorganisationen. Endnu mangler to nye medarbejdere.
Mikkelsen Electronics styrker sig på salgssiden med en ny CCO; Kent Eliot Johansen.

Han kommer fra en stilling som Segment and Sales Manager i Schneider Electric, hvor han i en årrække har arbejdet med segmentering og salg af tekniske løsninger. Ydermere har han arbejdet for virksomheder som Philips, Rockwell Automation og Hougaard & Koefoed.

Kortere vej til produktionen
Samtidig implementerer elektronikvirksomheden en ny salgsorganisation. Den består af projektteams med både sælgere og de applikationsingeniører, der normalt udarbejder kundens produktløsning. Hermed kommer der en ekstra produktionsviden på i salgsorganisationen.

- Idéen har været at få mere produktionsteknisk ekspertise tættere på kunden, så man kan afklare mere med kunden og så sætte det i produktion, siger Kent Eliot Johansen til Electronic Supply.

På jagt efter de sidste folk
Den nye salgsorganisation blev implementeret omkring 1. november, så organisatorisk er man på plads. Dog mangler Mikkelsen Electronics stadig at besætte to stillinger. Den ene er en intern sælger med god teknisk ballast og den anden en applikationsingeniør.

- Vi forventer først, at være helt bemandet den 1. februar eller 1. marts. Men organisatorisk er vi på plads, og indtil da kompenserer vi for det ved at trække på andre i organisationen, siger Kent Eliot Johansen.

Mikkelsen Electronics har i dag cirka 45 ansatte i Farum samt 30 på fabrikken i Serbien, der åbnede i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078