23948sdkhjf

Højttalerfabrik investerer i gode oplevelser

Omstillingen til nye måder at lytte til musik på kræver store investeringer hos den lille højttalerproducent System Audio.
Teknologifornyelse og produktudvikling lægger beslag på store beløb hos System Audio i Roskilde. Investeringerne er dog afgørende i en igangværende proces, hvor højttalerproducenten tilpasser sig skiftende forbrugervaner med mere musik på mobiltelefoner og andre elektroniske enheder:

- Det er det, der er vores chance som mærke. Ganske enkelt. Vi er jo ikke verdens største højttalermærke. Vi er heller ikke verdens mest kendte mærke. Der er i bund og grund en masse ting, som vi ikke er. Men vores chance er ganske enkelt at lave en kvalitet, som giver en god oplevelse hos slutbrugeren, der efterfølgende får lyst til at anbefale os over for andre potentielle kunder, siger direktør og grundlægger Ole Witthøft ifølge finans.dk til Ritzau Finans.

System Audio har i dag 13 ansatte, og firmaet står for montage af 20.000 højtalere om året. Højttalerne bliver eksporteret til 41 lande og eksporten udgøre 80 procent af den samlede omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094