23948sdkhjf

Topchef forlader Universal Robots

Enrico Krogh Iversen siger farvel til den odenseanske robotsucces til sommer. Udviklingsdirektør fyret her og nu.
Universal Robots' topchef siger stop. Den 2. juli 2016 forlader Enrico Krogh Iversen firmaet, han har ført fra randen af konkurs til et milliardsalg til amerikanske Teradyne sidste år. Det skriver fyens.dk.

Enrico Krogh Iversen afviser, at hans farvel har betydning for Universal Robots strategi eller, at Teradynes overtagelse er årsagen til stoppet.

- Det er helt min egen beslutning, som jeg har tænkt over i nogen tid. Det er klart, at man ikke beslutter den slags fra den ene dag til den næste, men det er på tide at ryste posen og prøve noget nyt, siger Enrico Krog Iversen til fyens.dk.

Hvad han skal lave efter afskeden med Universal Robots ved Enrico Krogh Iversen endnu ikke. Han afviser dog ikke at investere nogle af de penge, han tjente, da Teradyne købte robotfirmaet for 1,89 mia. kr.

Udviklingsdirektør fyret
Mens topchefen siger farvel til sommer, er udviklingsdirektør Michael Bo Larsen allerede fortid i Universal Robots. Han fik en fyreseddel fredag i sidste uge.

- Det er så rigtigt, at Michael Bo Larsen også vil forlade selskabet. De to ting – min og hans afgang – er uafhængige af hinanden. Der er brug for at sætte et nyt hold, og der var uenighed om vejen frem, siger Enrico Krog Iversen til Børsen.

Michael Bo Larsen, som har været ved Universal Robots siden efteråret 2014, vil overfor avisen ikke uddybe årsagerne til fratrædelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097