23948sdkhjf

Kvartet køber printproducent

Aktiemajoriteten i Printline ved Odense på nye hænder.
Printlines administrerende direktør Lars Baun

Fakta: Printline

Printline er blandt landets mellemstore fabrikker for avanceret printkort teknologi til elektronik- og apparatindustrien.

Fabrikken i Seden beskæftiger 25 medarbejdere.
har sammen med brødrene Jørgen og Flemming Buhl samt Jette Grinderslev købt aktiemajoriteten i virksomheden. Sælgerne er de to investorer Jesper Haugaard og Jesper Hansen, som har ejet printproducenten siden 2009 via selskabet Seden Ejendomsinvest.

Ejerskiftet er ifølge Lars Baun sket, fordi man ønsker at gå ind i nye teknologier, for at opgradere hele virksomheden teknologisk samt spare store mængder energi.

- Vi ser på, hvad man yderligere kan optimere på, og vi arbejder på en række teknologier. Det gælder også det almindelig energiforbrug, og vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan optimere vandforbrug og elforbrug, siger Lars Baun til Electronic Supply.

Ejerskiftet er sket med virkning fra årsskiftet.

Studerende sikrer den nyeste viden
Ud over optimeringer og opgraderinger arbejder Printline også på at få tilført den nyeste viden gennem tæt samarbejde med områdets uddannelsesinstitutioner.

- Vi arbejder tæt sammen med maskinmesterskoler og universiteter for at tilbyde praktikpladser til studernede, forklarer Lars Baun og tilføjer:

- De unge mennesker får noget ny viden, ligesom vi får adgang til den nyeste viden viden.

For øjeblikket har Printline to studerende fra Syddansk Universitets internationale afdeling tilknyttet. De arbejder blandt andet med markedsanalyser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125