23948sdkhjf

Gamle lyskilder giver Holbech Lys nyt forretningsområde

Produktionen af klassiske lamper lander hos belysningsproducent i Odense.
Siden 2007 har Holbech Lys i Odense optimeret og ombygget klassiske lamper. Resultaterne kan man se på blandt andet Odense Hospital og Aarhus Universitet.

Nu har belysningsproducenten så fået rettighederne til at producere de to lampeklassikere, Gino og Soul. Og det med en vigtig ændring – de traditionelle lyskilder er erstattet med LED.

- Det er et helt nyt forretningsområde for os, at vi må producere de designlamper, der stille og roligt bliver udfaset. I bund og grund er det en ny produktion med det gamle design, siger Lars Holbech Tommerup fra Holbech Lys til Electronic Supply.

Ud over opdatering af designet, så det passer til moderne LED, tilpasser belysningsproducenten også lamperne, så der er indbygget lysstyring og lignende.

Lettere adgang til gamle brugere
Med de kendte og klassiske designs kombineret med energivenlig lyskilder ser Lars Holbech Tommerup gode muligheder for at få opgaver de steder, hvor lamperne allerede hænger.

- De steder, der er fredede bygninger, bliver det lettere at indarbejde og integrere energirigtig belysning. Man skal ikke kontakte Fredningsstyrelsen og andre myndigheder, hvilket ellers kan være en langvarig proces at få godkendelser fra, forklarer han og tilføjer:

- Jeg har besøgt mange skoler, hvor lærerværelser har dem, og været på andre institutioner. Det er en helt ny måde at tænke vores LED-belsyning ind, at vi kan tage mange af de gamle lamper, der bliver kørt ud på et sidespor, og så stadig bruge de opdaterede udgaver.

Går efter grossisterne
Typisk har Holbech Lys solgt LED-moduler til slutbrugerne. Nu ser man så muligheder i aftaler med grossister, der kan sælge designerlamperne.

Salgskanaler til egenproduktionen vil man både finde blandt forhandlere, der solgte den gamle udgave af lamperne, og hos nye aftagere.

- Det skal gerne komme ud til elinstallatørerne, som skal spørge efter det. Og så skal kunderne også gerne spørger efter det hos elinstallatørerne, siger Lars Holbech Tommerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064