23948sdkhjf

RoboCluster og Teknologisk Institut på AUTOMATICA 2008

De to danske organisationer deltager på verdens største fagmesse AUTOMATICA i München i Tyskland i dagene 10.-13. juni.
I samarbejde med Syddansk Universitet og Teknologisk Institut viser RoboCluster den nyeste forskning inden for avanceret gribehåndtering med robotter. Den fremviste demonstrationscelle bygger på forskningsarbejdet med Schunks tre-fingerede robothånd i projekterne MoveBots og Handyman og udstilles på Schunks stand.

- Schunk inviterede os til at komme og vise, hvor langt vi er nået med styring og kontrol af deres tre-fingerede robothånd. Så vi har opbygget en lille demonstrationscelle, hvor man kan interagere med robotsystemet. Med cellen vil vi vise, hvordan man let kan få robotten til at give, sætte og hente både kendte og ukendte objekter, fortæller Niels Jul Jacobsen fra RoboCluster.

Robotcellen er lavet i samarbejde med Schunk, og de viste resultater bygger på det forskningsarbejde, der er gjort på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet i forbindelse med projekterne MoveBots og Handyman.

Robotcellen er placeret på specialafsnittet om Service Robotics i hal B3 i New Munich Trade Fair Center i München, Tyskland.

Det er tredje gang, AUTOMATICA 2008 afholdes. Med et udstillingsareal på over 30.000 kvadratmeter og godt 900 virksomheder fra ind- og udland er messen verdens største fagmesse. AUTOMATICA holdes midt i det største europæiske marked for robotter og automation og bringer udbydere og kunder fra hele verden sammen omkring nyheder og løsninger inden for robotter og automation.

Kilde: RoboCluster - http://www.robocluster.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093