23948sdkhjf

Telefonproducent integrerer datterselskab

Alarmproducenten Care Tech bliver en del af Doro i forbindelse med navneskift.
Telefonproducenten Doro købte sidste år CareTech, som er kendt for digitale tryghedsløsninger til seniorer og personer med nedsat fysisk funktionsevne. Med det 240 mio. svenske kroner dyre opkøb ville Doro styrke sin position inden for mobile tryghedsløsninger.

Nu skifter CareTech så navn til Doro Care og bliver dermed en fuldt integreret del af Doro. Hermed samler Doro hele sit sortiment af digitale og mobile tryghedsløsninger under ét navn.

Under det nye navn vil selskabet tilbyde en række digitale og mobile løsninger inden for tryghedsalarmer. Med det nye navn skal selskabet også drage fordel af kendskaben til Doro-navnet inden for telefonløsninger til seniorer.

- Vi har tilsammen et godt kendskab til og erfaring med de behov, både seniorer og personer med nedsat fysisk funktionsevne har. Vi samler nu alle disse erfaringer under ét fælles brand for at nå endnu længere ud til vores målgrupper og styrke vores position på både det nordiske og internationale marked, siger administrerende direktør i Doro, Jérôme Arnaud.

I 2014 omsatte Doro for 1.277 mio. svenske kroner (1.020 mio. kr.)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094