23948sdkhjf

Enke Elektronik lægger en million til overskuddet

Fornyet fremgang for underleverandøren i Stenløse, der har taget fat på et nyt arbejdsområde.
Enke Elektronik kom godt gennem regnskabsåret 2014/15.

Underleverandørens resultat før skat blev forbedret med en million og rundede 2,65 mio. kr. Selskabets bruttofortjeneste voksede også med en mio. kr. i forhold til året før, så det blev 6,76 mio. kr.

- Vores fokus ligger på at levere en høj kvalitet til den aftalte tid og vores produktion er tilrettelagt, så der er plads til hasteopgaver. Vi har nogle dygtige medarbejdere der er fleksible og som løfter opgaven lyder forklaring på fremgangen fra Christina Hjortshøj Nielsen, der siden 2011 har stået i spidsen for underleverandøren med pt 10 ansatte. Anbefalinger fra kunderne gavner ifølge direktøren også forretningen.

Taget et nyt arbejdsområde ind
Siden Christina Hjortshøj Nielsen overtog Enke Elektronik er der lavet forskellige tiltag, der supplerer arbejdet med kabelkonfektion. Salg af råkabler er kommet til, der er købt udstyr til at montere semi-rigid coax kabler, og firmaet er begyndt med underleverandørarbejde.

Hen over det seneste års tid har firmaet også taget fat på en ny underleverandør-opgave:

- I et års tid har vi monteret batterier. Vi sætter batteriet sammen, laver batteripakker samt sætter stik og kabler på. Det er afledt af kabelforretning, forklarer Christina Hjortshøj Nielsen.

Går ligesom sidste år
Tilværelsen som underleverandør betyder dog, at hun er forsigtig med forudsigelserne om det igangværende regnskabsår.

- Lige nu ser det ud som sidste år. Men det kan jo svinge både den ene og den anden vej, siger Christina Hjortshøj Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109