23948sdkhjf

Store eksportforventninger hos LS Control

Udviklingen går planmæssigt hos elektronikproducenten. Det har givet plads til nye folk i hele organisationen.
- Eksportmarkederne vokser, og vi oplever en stigende interesse for den type produkter, vi beskæftiger os med. Vi har en bred portefølje af fabrikantkunder og en bred repræsentation af vores almindelige produktprogram, lyder status på LS Controls udvikling fra direktør Per Ole Nielsen.

Den nyligt offentliggjorte årsrapport for 2014/15 bekræfter det positive billede af den sjællandske elektronikudvikler og -producent. LS Control havde således en bruttofortjeneste på 13,3 mio. kr., en god million mere end året før. Samtidig præsterede selskabet endnu et – med ledelsens ord – tilfredsstillende resultat på 0,85 mio. kr. før skat.

To års arbejde giver 10 års relation
Udviklingen går ifølge Per Ole Nielsen planmæssig og er helt på linje med selskabets femårige strategiplan. Ser man på det seneste år, har væksten også skabt basis for flere folk i firmaet:

- Det er over en bred kam. Både udvikling, produktion samt salg og markedsføring. For det ene skal medføre det andet på mandskabssiden, understreger Per Ole Nielsen.

I tråd med strategien sigter LS Control nu mod større vækst på eksporten til de nære geografiske markeder. At det netop er her, elektronikfirmaet retter opmærksomheden mod hænger delvist sammen med den betydning, relationer til kunderne har.

- Vores kunder efterlyser ikke løsninger på en eftermiddag. Det kan tage et år eller to at opbygge den fornødne indsigt og forståelse. Men det gør ikke noget, hvis man skal arbejde sammen i 10 år, siger Per Ole Nielsen.

Eksporten slår fuldt igennem næste år
Forventningerne til den stigende eksportomsætning knytter LS Control i årsrapporten til udvikling af nye produkter samt øget investering i markedsføring og salg. Fortsat øgede investeringer i udvikling og produktion betyder dog, at LS Controls ledelse først forventer en væsentlig påvirkning af eksportomsætningen i den sidste del af 2015/16 regnskabsåret.

Selvom eksportfremgangen først ser ud til at slå igennem sidst på regnskabsåret er udsigterne for 2015/16 lyse.

- Vi vokser organisk og tilpasser os løbende til markeds krav. Men der er en god ordreindgang og bred kundeportefølje. Det bliver også et tilfredsstillende år (2015/16, red.), lyder direktørens kvalificerede bud på resultatet af det igangværende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079