23948sdkhjf

Distributør køber distributør

EET Europarts foretager årets andet opkøb.
Få måneder efter opkøbet af den norske distributør Barex og norske CashPOS, foretager den store distributør EET Europarts endnu et strategisk opkøb.

Denne gang er turen kommet til Barex AB i Sverige. Virksomheden, der er etableret i 2005, har specialiseret sig i distribution af POS og Auto ID udstyr og løsninger til mærkning og dataopsamling.

- Akkvisitioner er en væsentlig del af vores ekspansionsstrategi, og en medvirkende faktor til den succes vi har haft med at vækste vores POS & Auto ID forretning de senere år. Vores ambition er at blive en af de førende POS & Auto ID distributører på det europæiske marked senest i 2020, og denne akkvisition er absolut et vigtigt skridt i den retning. Med opkøbet af Barex AB får vi dels tilført nye kompetencer og en lang række velkendte brands til vores POS & Auto ID portefølje, men vi får også endnu flere dygtige medarbejdere i vores organisation, siger EET Groups CEO, John Thomas, om opkøbet.

Som led i opkøbet overtager EET Europarts et stærkt team af erfarne og specialiserede medarbejdere fra Barex. Der etableres i den forbindelse endnu et svensk salgskontor, som kommer til at ligge i Göteborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.882