23948sdkhjf

Ny Senmatic-direktør dropper ydmygheden

- Vi skal have store ambitioner, lyder budskabet fra sensorproducentens nytiltrådte direktør.
Mads Sckerl havde knap rystet sit jetlag af sig, da han i mandags satte sig i direktørstolen hos sensorproducenten Senmatic i Søndersø. Her overtager han jobbet som administrerende direktør efter Lars Hvegholm Christensen.

For 14 dage siden sad Mads Sckerl i Kina. Her har han de seneste fire år solgte pumper til byggeriet som Grundfos’ salgsdirektør på building service-området.

Nu er opgaven at skabe endnu mere succes for allerede fremgangsrige Senmatic. Springet fra pumper til avanceret sensorteknologi er dog ikke så stort, og det bliver mindre endnu ved, at Mads Sckerl i de første af sine i alt ni år hos Grundfos arbejdede med elektronisk styring i pumpekoncernens produkter.

Kommer med global erfaring og indsigt
Selvom Senmatic har præsteret rekord på rekord de seneste år, er Mads Sckerl klar på, hvad han kan bidrage med.

- Professionaliseringen der er i gang i firmaet, og som vi skal arbejde videre med, kan jeg hjælpe til med, fordi jeg har været i en noget større virksomhed, siger Mads Sckerl til Electronic Supply om sine forcer og uddyber, at han også skal tilføre noget på det globale område, hvor han kommer med international business forståelse og erfaring.

For noget af det Senmatic skal, er at gøre sig bedre ude i verden.

- Senmatic har mange styrker. Selskabet kan levere til store, globale, krævende kunder og kan lave meget avanceret og præcis teknologi. Man kan være stolt af begge dele. Men det er noget, som kan bringes endnu mere i spil, forklarer Mads Sckerl.

Drop ydmygheden
For at få endnu bedre fat i specielt udlandet vil den nytiltrådte direktør have det fynske firma til at kaste den danske ydmyghed af sig.

- Vi skal have store ambitioner, slår Mads Sckerl fast, og tilføjer, at fundamentet er på plads sammen med basis for nye kunder. Men tager tid.

I dag er selskabets største område, følere og sensorer til blandt andet ole- og gasindustrien, internationalt orienteret. Men der er i direktørens optik potentiale for at Senmatic kan være langt større.

På gartneriteknologi, der er den mindre del, er det derimod det lokale, der fortsat har fokus. For med mange store og gode kunder er det i nære, at driverne i forretningen og udviklingen også i fremtiden skal findes.

I jagten på mere sensor-succes oplever Mads Sckerl også god opbakning fra bestyrelsen og ejerkredsen, som deler hans optimismen. Derfor skulle der også være basis for at bruge ressourcer på at udvikle firmaet yderligere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095