23948sdkhjf

BB Electronics nye ejere vil ekspandere

Forretningen har et fornuftigt cash flow, som ikke skal bruges til at at udbetale udbytte til aktionærerne. Nu gælder det udvikling og udvidelse.
BB Electronics er netop blevet solgt til en investorgruppe af kapitalfonden Axcel. Med den nye ejerkreds bliver tilbageholdenheden i BB Electronics skubbet til side af en mere offensiv tilgang.

Læs mere:

BB Electronics solgt

En langstrakt salgsproces havde længe påvirket selskabets udvikling. Den tidligere ejer var ganske enkelt tilbageholdende. For mens BB Electronics var til salg, ville man vente og se, hvad en køber ville med selskabet, vurderer bestyrelsesformand Ole Steen Andersen. Han er selv en del af den nye ejerkreds.

- Nogle af de beslutninger om investeringer og andet har man derfor holdt lidt igen med. Det er klart, at vi også har nogle ideer vi gerne vil føre ud i livet - vi vil være mere ekspansive, siger Ole Steen Andersen til Electronic Supply

Investorgruppen, som netop har købt BB Electronics af kapitalfonden Axcel består bl.a. af den nuværende mindretalsaktionær Skovbit (et selskab ejet af den oprindelige grundlægger), erhvervsmanden Per Blinkenberg-Thrane - medstifter af Thrane og Thrane. Herudover består gruppen af repræsentanter fra ledelsen, herunder CEO Carsten Christensen og bestyrelsesformand Ole Steen Andersen – tidligere Koncerndirektør i Danfoss.

Penge til ekspansion - ikke aktionærerne
Med det nye ejerskab kommer også ressourcer til investeringer.

- BB er ved at være i rigtig god gænge. Vi har god cash flow, også i 2015 hvor vi lavede et pænt overskud. 2015 var også sidste år i rekonstruktionen. Den er på plads nu, og vi har en forretning med et fornuftigt cash flow. Det skal ikke bruges til udbytte til aktionærerne, men til at ekspandere, fortæller Ole Steen Andersen, der dog ikke ind på, hvad ekspansionen indebærer.

Han understreger dog, at løsningen, med ejere der kender virksomheden, er bedst for de langsigtede muligheder.

- Vi kan se, at de strategiske tiltag, som ledelsen har gennemført i de senere år virker, og derfor føler vi os overbeviste om, at den positive udvikling kan fortsætte i de kommende år, udtaler BB Electronics' bestyrelsesformand, Ole Steen Andersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.105