23948sdkhjf

Terma fik sine 60 ingeniører

Helt som ventet er der kommet masser af nye ingeniører til hos højteknologifirmaet.
Aftaler med nogle af verdens største spillere inden for luftfart og forsvar, Airbus, Boeing, Lockheed Martin og BAE Systems, giver vokseværk hos Terma. Og vokseværk er lig med flere ingeniørjob i Lystrup.

I juni sidste år kunne HR Business Partner Jan Klinker således fortælle, at man frem til februar i år forventede at ansætte 40 nye ingeniører.

Læs mere: Udsigt til 200 nye Terma-ingeniører

Og den forudsigelse ramte ikke helt forkert, bekræfter Jan Klinker nu overfor Electronic Supply. Sammen med de 20, der blev hyret i første halvdel af 2015, betyder det, at Terma rundede 60 nye ingeniører og tekniske eksperter sidste år.

De mange ansættelser er dels sket i Termas afdelinger, der tager sig af udvikling. Dels i salgsledet, hvor der er brug for eksperter med ingeniørmæssig eller teknisk baggrund, forklarer Jan Klinker.

Der bliver holdt øje med Terma
Mens store dele af branchen har problemer med at tiltrække tilstrækkeligt med specialiseret arbejdskraft, er oplevelsen en anden på kontoret i Lystrup. Jan Klinker har netop lavet kontrakter med Termas to nyeste medarbejdere, som er hentet i udlandet. Og i det hele taget er Terma et navn, der er interesse for blandt kandidater uden for Danmarks grænser.

- Det er tydeligt, at folk søger hos os og kontakter os uopfordret, fortæller Jan Klinker, som oplever, at specialister holder øje med virksomheden. Årsagen er blandt andet Termas arbejde med spændende teknologier og materialer.

Kun hvis der er tale om en profil med meget særlige kompetencer og erfaringer, kan det give problemer at finde den rette til jobbet:

- Det kan være en udfordring af finde en meget dyb og speciel kompetenceprofil. For nogen af dem kan det tage lidt længere, siger Jan Klinker.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109