23948sdkhjf

Ingeniørvirksomhed vender bøtten

Imtech Traffic og Infra skifter navn til Dynniq og lader nu produktudvikling drive værket.
De ansatte ved Imtech har den sidste uges tid skulle vænne sig til, at virksomheden nu hedder Dynniq.

I den danske afdeling i Rødovre skal navnskiftet være startskuddet på en forretningsstrategi, der sætter yderligere blus under virksomhedens spidskompetencer indenfor smart teknologi, vejbelysning, parkering og trafikstyring. Med andre ord skal teknologi igen være drivkraften i forretningsudviklingen, hvor det de seneste år har været projekter, der har drevet udviklingen.

- Produktudvikling har altid været der, men det har fulgt efter projekterne frem for at drive udviklingen. Nu vender vi bøtten, så vi udvikler produkter, der ikke nødvendigvis på den måde er efterspurgt, mens som bliver the bleeding edge , siger administrerende direktør Erik Damgaard til Electronic Supply.

I Danmark skal man trække på koncernens viden og know-how om trafikstyring, der kommer fra blandt andet England og Holland, til at få et forspring på det danske marked.

Nordisk reorganisering
Samtidig med navneskiftet har Dynniqs afdelinger i Danmark, Sverige og Finland også styrket fokus på det nordiske samarbejde. Vidensdeling på tværs af de nordiske lande skal nu være centralt. Årsagen til det styrkede samarbejde dels i at kunderne, kommuner ministerier o.l. udveksler information på tværs af landegrænser. Dels fordi mange standarder og teknologier er ens i de nordiske lande.

- Rent organisatorisk har vi reorganiseret os med et nordisk board. Nu begynder vi at arbejde mere intensivt sammen med specifitk fokus på de nordiske lande, men med local flavour, forklarer Erik Damgaard.

Blandt de danske projekter der lige nu faciliteres hos Dynniq er, videreudvikling af et trafikstyringsprojekt i Herning, administrationen af lyssignaler i Københavns Kommune, et parkeringssytem i Aalborg og drift af gadebelysningen i Furesø Kommune.

Dynniqs hovedkvarter ligger i Amersfoort i Holland. Koncernen har i alt 1.800 ansatte i Europa.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093