23948sdkhjf

100 nye kollegaer på vej til Systematic

Vækst over hele linjen skaber masser af nye job i IT-virksomhedens danske afdelinger.
Væksten vil ingen ende tage hos Systematic. Med fremgang i alle forretningsben er der udsigt til, at de i dag cirka 500 ansatte får yderligere 100 nye kollegaer det næste års tid.

Hovedparten af de nye medarbejdere vil blive ansat i Danmark. Dels på hovedkontoret i Aarhus og dels ved afdelingen i København.

Med de høje forventninger bygger Systematic oven på det seneste rekordår, hvor omsætningen passerede en halv milliard og ordrebogen bugnede.

Forventet at tage mange nyuddannede
Selvom 100 ansatte med høj IT-faglighed

Vækst i sig selv er ikke succes

Selvom fremgangen har været stor de seneste år, afviser Dorte Gade at sætte tal på Systematics ambitioner. For strategien sætter ikke mål for økonomisk fremgang alene, lyder forklaringen.

- Vækst i sig selv er ikke succes – succes er at levere software der giver mening. Vi har en meget værdibaseret kultur. Derfor arbejder vi konstant med, at vi skal være en god arbejdsplads, forklarer Dorte Gade

Kulturen betyder dog ikke, at Systematic ikke tror på sin egen fremgang. Konkret skal man i gang med en større udvidelse af lokalerne i Aarhus, hvor et nyt tårn på hovedbygningen får udsigt mod Brabrand Sø.
kan lyde af meget, forventer Dorte Gade, group senior vice president, business support services, ikke, at det bliver umuligt at finde de rette. En rekrutteringsstrategi, hvor man søger bredt, fra specialiser og erfarne folk til nyuddannede, giver da også et godt rekrutteringsgrundlag, medgiver hun. Samtidig oplever Systematic ofte, at tidligere medarbejdere søger tilbage, tilføjer Dorte Gade.

- Jeg kan ikke genkende, at der er ubesatte stillinger - heldigvis da. Vi har mange gode ansøgere både til de opslåede stillinger og uopfordret. Men der er specialistsituationer, hvor vi skal prikke lidt, siger Dorte Gade til Electronic Supply.

Nyuddannede kommer til at udgøre en stor del af de nye medarbejdere. Sidste år hentede Systematic 20 kollegaer direkte fra universitetet, og i år ventes tallet igen at ligge på samme niveau. Her er firmaet godt hjulpet af gode relationer til særligt Aarhus Universitet og de studerende der. Også i København arbejder man på at få bedre fat indenfor murerne.

Ny opgave i København er vækstdynamo
Fremgangen er drevet af nye projekter og ordrer inden for de fem områder, public & private, healthcare, defence, intelligence & national security og library & learning. Blandt de nyeste store opgaver, Systematic har vundet, er København Kommunes udbud om elektronisk omsorg og journalsystem. Tidligere har firmaet vundet den samme opgave i Aarhus Kommune.

- Det, at vi har de store kommuner, giver en god vækstdynamo, som kan være et boost til at komme ind til de øvrige kommuner, fortæller Dorte Gade.

- Det er et af de områder hos os, der har rigtig god gang i den, og vi skal bruge flere medarbejdere til at trække det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125