23948sdkhjf

Topsøe etablerer nyt forskningscenter

Katalysatorproducenten styrker sin årtier lange tilstedeværelse i Kina.
Haldor Topsøe har netop indledt et omfattende forskningssamarbejde med Dalian Institute for Chemical Physics (DICP).

Samarbejdet sker via Topsøes kinesiske datterskelskab, Haldor Topsoe Science & Technology Dalian. Der er tre personer i Topsøes nye forskningsselskab, som håndterer samarbejdet med DICP, der står for forskningsopgaven. Altså er det en række forskere, ph.d.-studerende o.l., der udfører forskningen i regi af DICP.

Åbningsceremonien var også startskud til en række udvalgte forskningsprojekter inden for Topsøes primære forretningsområder, Chemicals, Refinery og New Business.

Styrker Topsøe på mange fronter
Forskningscentret i Dalian udvider Topsøes engagement i Kina betragteligt. Selskabet har i forvejen et kontor i Beijing samt en katalysator fabrik i Tianjin.

Samarbejdet styrker Topsøes markeds- og teknologiadgang, fordi det erfaringsmæssigt betyder meget at være til stede og engagere sig i det kinesiske marked, også ud over salg og produktion, forklarer media relations manager Svend Ravn. Det nye forskningssamarbejde har samme virkning.

- Det nye forskningscenter i Kina vil gøre os i stand til at etablerer forskningsalliancer med kinesiske forretningsforbindelser og forskningsinstitutioner. Investeringerne i katalysatorforskning i Kina er enorme og det videnskabelige niveau er højt, så forskningspartnerskaber vil have stor betydning for vores fremtidige succes i Kina, både videnskabeligt og forretningsmæssigt, siger Jesper Nerlov, forskningschef, Topsøe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094