23948sdkhjf

ETK vil have mere ud af Sjælland

Sjællandske kunder er interesserede i elektronikproducenten, og interessen er gensidig.
Zoma Electronics faciliteter i Frederikssund, som ETK EMS overtog i 2011, har længe været en integreret del af elektronikfirmaet samt eksponent for den kunde-nærhed, ETK EMS vægter højt.

Afdelingen er dermed helt på linje med ETK EMS’ strategi om at være helt tæt på kunderne og samtidig give adgang til stordriftsfordele via produktion på firmaets fabrikker i Skanderborg og Thailand.

I dag er der i Frederikssund næsten dobbelt så mange ansatte i forhold til overtagelsen i 2011, og i forbindelse med større in- og outsourcing projekter har medarbejderantallet periodevis været endnu højere. Men op på størrelse med hovedafdelingen i Skanderborg, hvor der er omkring 100 ansatte, kommer man ikke lige med det samme. Men det betyder ikke, at Sjælland bliver nedprioriteret, tværtimod.

Mander op i salg på Sjælland
- Frederikssund afdelingen er rigtig gode til at tiltrække ny business, ikke kun til Frederikssund, men også til resten af ETK EMS Group. Vi oplever stor efterspørgsel efter produktion i Asien fra kunder på Sjælland, som kræver tilsvarende set-up der (Thailand, red.) og i Danmark. Kunderne efterspørger især, at ejerskabet skal være den samme for fabrikken i Asien, som den EMS de har i deres nærområde. Det kan ETK EMS præsentere, og det har givet kunder, siger Torben Drejer, COO i ETK EMS til Electronic Supply.

Så interessen i de sjællandske kunder er absolut gensidig. Efter længere tid med begrænset opsøgende salg på Sjælland vil ETK EMS nu tilføre ekstra ressourcer i salgsafdelingen, så man kan imødekomme efterspørgslen.

- En del af det opsøgende bliver at få flere prototyper ind, som vi kan tage til næste trin, med større produktion, forklarer Torben Drejer.

Et skoleeksempel på, hvad Frederikssund-afdelingen kan, er samarbejdet med høreapparatproducenten Widex. I slutningen af 2014 overtog ETK EMS i Frederikssund produktionen af Widex’ tilbehørsserie DEX, og efter opstart i Danmark blev nogle af produkterne med tiden lagt ud til fabrikken i Thailand, via en såkaldt ”Seamless transition”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078