23948sdkhjf

Hardware-konkurrence klar til tredje omgang

2016-udgaven af Danish Tech Challenge, iværksætterkonkurrencen med fokus på hardware, er åben for ansøgninger.
Nu kan iværksættere igen ansøge Scion DTU om at blive del af accelerator-programmet og iværksætterkonkurrencen Danish Tech Challenge.

Konkurrencen er udelukkende målrettet fremstilling af hardware og de konkrete udfordringer, som iværksættere med et naturvidenskabeligt afsæt står overfor. Deltagerne får sparring med rådgivere og mentorer, kontorplads hos Scion DTU samt adgang til prototypeværksted og investorer.

Vinderen af konkurrencen modtager en præmie på 500.000 kroner.

Rigtig god respons og anbefalinger
Sidste år blev de 60 ansøgere indsnævret til 20 deltagere, der var igennem et fire måneders intensivt vækstforløb, inden en vinder blev fundet. Nogenlunde samme søgning forventer folkene bag konkurrencen at få igen i år.

- Det er det niveau, vi forventer. Det er den mængde relevante virksomheder, der opstår på det område (hardware, red.), fortæller projektleder Jakob Svagin til Electronic Supply.

- Deltagerene er superglade for at være med, og vi får rigtig gode evalueringer. De anbefaler det til deres netværk etc., uddyber han om deltagernes respons.

Danish Tech Challenge 2015 blev vundet af virksomheden MedTrace, der har udviklet et system til at producere og anvende radioaktivt vand til hjertescanninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079