23948sdkhjf

Fortsat fuld fart på hos Holtec Automatic

I 2016 voksede automationsvirksomheden videre – de kommende år kan byde på flere udvidelser.
Holtec Automatic har haft fart på de seneste år. Siden 2013 har man mere end fordoblet antallet af medarbejdere fra 32 til 75. 2015 blev heller ingen undtagelse, når det gælder væksten.

- Jeg synes 2015 gik positivt. Vi fik en medarbejder med nede i Sønderborg, og sidste skud på stammen ind i 2016 var, at vi købte 49 procent af Automation Lab i Svendborg. Grunden til at vi gerne vil have dem med er, at deres kompetencer er inden for marine og offshore, som er den mindste del af vores forretning, siger administrerende direktør for Holtec Automatic, Søren Jensen.

- I 2015 startede vi også en produktionsafdeling i Kroatien til tavler og serieproduktion. Det er fordi, vi har haft lidt svært ved at byde ind på det segment i Danmark. Hvis vi kan producere til lidt lavere omkostninger, så kan vi også byde ind på lidt større opgaver, tilføjer han.

For moderselskabet Holtec Automatic A/S endte 2016 med en vækst i bruttofortjenesten på små 4 procent til 20,1 mio. kr., og overskuddet før skat steg med hele 37 procent til 2,2 mio. kr.

Netop den geografiske spredning er ifølge Søren Jensen en af forklaringerne på væksten, og det er ikke utænkeligt, at der kommer nye knopskydninger til i de kommende år.

- Vi vil gerne have en afdeling i Trekantsområdet, og Silkeborg-Århus er stadigvæk i fokus. Nu har vi fået Automation Lab med i Svendborg, og det er rigtig fint. Sjælland er ikke vores hovedfokus, men skulle der dukke en mulighed op, så kigger vi på det, forklarer Søren Jensen.

I 2016 forventer han et resultat, som minimum er på niveau med 2016

- Vi har tit haft nogle stille perioder i januar, februar og marts, men vi startede året op med fuld damp, og vi ser positivt på fremtiden. Alt i alt er det svært at være negativt, slutter Søren Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11