23948sdkhjf

Pro-Consult Elektronikservice går ind i Sverige

Den danske servicevirksomhed har etableret eget kontor i Malmø.
Pro-Consult Elektronikservice har hidtil betjent de svenske kunder fra virksomhedens danske afdelinger, men nu tager man for alvor skridtet over Øresund med etableringen af en afdeling i Malmø.

- I første omgang bliver Pro-Consult i Malmø betjent med erfarne medarbejdere fra Danmark, men på sigt regner vi med at ansætte svenske teknikere i afdelingen i Malmø, fortæller Otto Algreen, der er salgschef hos Pro-Consult Elektronikservice.

- Pro-Consult Elektronikservice arbejder inden for al industri i Sverige, ligesom vi gør i Danmark – både den spåntagende industri, træindustrien, trykkeribranchen, skibsindustrien, medicinalindustrien, og hvad vi ellers er involveret i efterhånden, siger Otto Algreen.

Han betegner selv den danske virksomhed som en virksomhed der dækker alt inden for industrielektronik, fejlsøgning hos kunden, elektronikreparation på værksted samt salg af både nye og brugte reservedele. Derudover har de selv et lager af forskellige industrikomponenter.

- Vi har en mangeårig erfaring og tradition for, at kunne reparere på alle typer elektronik og udstyr, også udstyr som vi ikke har set før, og som der ikke findes manual til, siger Otto Algren.

Pro-Consult Elektronikservice har allerede en solid svensk kundebase, og det er den, der skal danne basis for ekspansionen.

- Der bliver hele tiden flere ny kunder, som hører rygtet om, hvad vi kan samt eksisterende kunder, som er glade for vores service, og vi forventer, at vores svenske marked fordobles inden for et til halvandet år. I princippet kan vi levere til hele Sverige, men meget industri ligger i Syd- og Midtsverige slutter Otto Algren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063