23948sdkhjf

Elogic og Triax Systems fusionerer

Nyt samlet selskab skal vokse med nye produkter.
Den 1. maj 2016 fusionerer Elogic og Triax Systems og danner det nye selskab Elogic Systems.

Det giver ifølge Lars Christensen, som i dag er administrerende direktør i Elogic og fra 1. maj bliver direktør i Elogic Systems, helt nye muligheder:

- Vi kigger altid på synergier. I Elogic er der 25 ansatte i Danmark, og vi kunne se, at man kunne kombinere med Triax Systems' folk, for at forbedre udviklingen. På sigt skal vi i gang med produkter, vi ikke har arbejdet med før, siger direktøren.

Uden at komme nærmere ind på,
Vil ikke rationalisere på medarbejdersiden
Fusionen og det nye, fælles system bliver en realitet den 1. maj 2016. Virksomhederne bliver dog boende på deres respektive adresser frem til den 1. september, hvor de 25 Elogic-ansatte så flytter fra Løsning til Triax Systems' nuværende domicil i Hornsyld. Der bliver man så omkring 80 medarbejdere.

I Danmark får flytningen ingen negativ indflydelse på antallet af job, siger Lars Christensen:

- Der er ikke en plan om, at det skal resultere i rationaler på medarbejdersiden – overhovedet ikke.

Ud over de 80 medarbejdere i Danmark er der nu over 130 ansatte på Elogics fabrik i Polen.
hvad der venter af nyskabelser, slår Lars Christensen fast, at det nye selskab skal vokse med nye produkter.

Handel rykker ind i huset
Den anden klare synergi er handel firmaerne imellem. De to Micro Matic-ejede virksomheder har hidtil handlet løsninger og komponenter med hinanden. Med fusionen bliver det helt insourcet.

- Vores produkter komplementerer hinanden, og fusionen tilfører desuden styrkede kompetencer og knowhow, som vi kan udnytte til at styrke virksomhedens profil hele vejen rundt og til at indfri vækstpotentialet. Jeg er sikker på, at nuværende kunder og samarbejdspartnere hos både Triax Systems og Elogic vil opleve den nye organisation som stærkere, men ellers er det udpræget " business as usual ", siger administrerende direktør Lars Christensen.

Den kommercielle del bliver også et fælles fokusområder i den nye organisation. Michael Winther bliver direktør for den kommercielle del af den samlede organisation.

Stærke fundamenter bag ny synergi
Elogic har mere end 40 års erfaring i at projektere, producere, opstille og servicere elektriske tavler til industrien og elinstallatører. Triax Systems er producent af højkvalitetsløsninger af kapslinger til el-, fiber- og kommunikationsbranchen.

- Vi ser et setup, som kunderne vil opleve er til gavn for dem, fordi vi kan knytte nogle aktiviteter endnu bedre sammen. Vi håber, at den nye konstellation vil blive godt modtaget på markedet, fordi fusionen bygger oven på to stærke fundamenter og udnytter synergier mellem de to virksomheder, siger Søren K. Vilby, administrerende direktør for Micro Matic, der ejer de to virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078