23948sdkhjf

DIS og Uni Consulting i strategisk samarbejde

De to østjyske ingeniørvirksomheder udvider nu samarbejdet.
Konsulentmarkedet er under hastig forandring. Det vil DIS og Uni Consulting imødekomme ved at knytte endnu tættere bånd end det samarbejde, der har udviklet sig over de seneste tre år.

- Vi har tidligere vist, at vi kan samarbejde og skabe de optimale teams til at løse udfordrende opgaver for vores kunder. Uni Consulting har med deres koncept udvist stor fleksibilitet og ageret hurtigt, når vi har haft brug for at opjustere på vores ressourcer. Deres medarbejdere har vist en god evne til hurtigt at adoptere vores værdier og har leveret med stor kvalitet. Dette har endda betydet, at vi har valgt at fastansætte nogle af deres konsulenter, udtaler direktør for DIS, Søren Bunk.

- For Uni Consulting er det afgørende at knytte partnerskaber til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi ser samarbejdet med DIS som det første i rækken af flere tætte samarbejdsaftaler. Samarbejdet med DIS har været meget gavnligt for os og har været med til at åbne døre til nogle meget spændende projekter for vores konsulenter. Vi ser derfor frem til at udvikle og styrke samarbejdet i endnu højere grad i den kommende tid, udtaler direktør Tommy Both Juul fra Uni Consulting.

- Vi prøver at knytte båndene lidt tættere, så vi i højere grad udveksler kandidater, og så nogle typer af opgaver bliver ledt hen mod os, hvis de ikke passer til DIS og omvendt. Vi arbejder med kortere projektperioder, mens DIS arbejder med længere projekter, tilføjer Tommy Both Juul.

Gennem egne ansatte samt et stort netværk leverer Uni Consulting konsulenter, der arbejder som en integreret del af kundernes egen organisation. De løser opgaver indenfor konstruktion, udvikling, projektledelse, teknisk indkøb og mange andre opgaver. Uni Consulting har udført projekter for blandt andet Carlsberg, Maersk Container Industry, DIS, Blaaholm og en lang række andre tekniske virksomheder.

Skanderborg-virksomheden har rødder tilbage til 2008, men blev for tre år siden omdannet til et anpartsselskab. Virksomheden har 15-20 ansatte, som er ingeniører og produktionsteknologer.

DIS er blandt Danmarks største udviklingshuse med kontorer i Danmark, Tyskland, Norge og har for nyligt åbnet aktiviteter i Polen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094