23948sdkhjf

Prevas er stadig et stykke fra målet

Masser af opgaver venter den svenske koncern.
Selvom nettoomsætningen ikke holdt niveauet, lykkedes det Prevas at øge overskuddet i 1. kvartal 2016.

Nettoomsætningen var således på 176,3 millioner svenske kroner mod 185,7 millioner svenske kroner samme periode sidste år. Samtidig voksede resultatet efter skat voksede til 1,9 millioner svenske kroner fra 1,1 millioner svenske kroner.

- Resultatet er på rette vej, men vi er et stykke fra målet. Det var positivt, at kvartalet sluttede med en god ordreindgang og at solutions-opgaver står for over 50 procenten af ordreindgangen, hvilket er en vigtig del af vores strategi og målsætning, skriver Prevas’ CEO, Karl-Gustav Ramström, i en kommentar til periodemeddelelsen.

I 1. kvartal har Prevas sat gang i et spareprogram, der skal sænke omkostningerne med 20 millioner svenske kroner om året. Sammen med en ny organisation skal det sikre Prevas den finansielle stabilitet, der kan skabe profitabel vækst, lyder det fra selskabet.

Prevas var også aktiv med opkøb i starten af året. FR Engineering, et selskab med ekspertise inden for proces og automation, er blevet overtaget.

- FR Teknik leverer tjenester, processer og anlæg til fødevare-, den farmaceutiske og kemisk-tekniske industri, hvilket styrke vores tilstedeværelse som totalleverandør i disse brancher. Vi har også fortsat rekruttering i alle regioner for at vokse på prioriterede områder, lyder det fra Karl-Gustav Ramström.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093