23948sdkhjf

Analytikere og statistikere rykker ind hos Skov

Datastrømmen, der kommer tilbage fra ventilationssystemer til Skov i Glyngøre, gør virksomheden i stand til at hjælpe kunderne på en radikalt ny måde.
Glyngøre-virksomheden Skov A/S, der laver ventilationssystemer til stalde, er ved at udvikle sig til også at være en statistik- og analysevirksomhed, fortæller DR P4 Midt & Vest.

Den enorme datastrøm, der kommer tilbage fra systemerne til Glyngøre, gør det muligt at kigge på for eksempel staldtemperatur, foderindtag og CO2-indhold i luften og så krydstjekke informationerne med produktioner, hvor dyrene har udviklet sig særligt godt eller har lav dødelighed.

- Det her er et af midlerne, som sætter os i stand til at hjælpe vores kunder på en radikal ny måde, siger udviklingschef Jesper Mogensen til DR P4 Midt & Vest.

Skov A/S har derfor planer om at ansætte analytikere og statistikere.

Region Midtjylland vurderer, at der er store muligheder og penge i at høste viden fra de enorme datamængder, som mennesker og maskiner genererer.

- Først var det damp og olie, der drev den industrielle revolution. Nu bliver det data, der kommer til at drive det, siger projektleder Jesper Algren, Regional Udvikling i Region Midtjylland.
Læs mere om: SKOV
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094