23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Electronic Supply bringer nyt fra elektronikbranchen rundt om i verden. Læs i dag om Abax, Kongsberg, Powerbox, et nyt udviklingscenter i Lund og Electrolux
Abax køber to
Den norske telematik-virksomhed ABAX køber virksomhederne Accessor Sverige og Ctrack Sverige AB. Hermed styrker ABAX sin position som en af de største telematiske virksomheder i Europa.

Det norske telematik-selskab har siden 2014 gennemført syv opkøb. Det seneste opkøb vil tilføje cirka 10.000 køretøjer til ABAX Group, og det samlede antal køretøjer vil dermed være på cirka 152.000.

Bosch satser på Lund
Bosch har etableret et udviklingscenter inden for forretningsområdet Mobility Solutions i den svenske by Lund.

Udviklingscentret har allerede 50 ansatte, og planen er at udvide yderligere. Centret arbejder med software og hardware inden for forbundne køretøjer, sikkerhedssystemer til køretøjer samt komponenter til e-cykler og motorcykler. (Kilde: Evertiq.se)

Electrolux forlader Mariestad
Electrolux forlader fabrikken i Mariestad, Sverige, og forhandler i den forbindelse med det lokale firma Prodma, som er etableret af medarbejdere fra fabrikken.

Prodma skal producere og sælge køle- og varmerelaterede produkter til Electrolux og andre kunder. I starten ventes det at give arbejde til 60 personer. (Kilde: mariestadstidningen.se)

Trecifret millionkontrakt til Kongsberg
Kongsberg har indgået en toårig kontrakt til en værdi af 23,6 millioner euro (175 millioner kroner) med Airbus Defence and Space.

Ordren gælder levering af KA band Antenna Pointing System og Solar Array Drive Assembly til næste generation af det europæiske vejrsatellit program MetOp-Second Generation (MetOp-SG).

- Det er et gennembrud for Kongsberg Space og det nye state-of-the-art Antenna Pointing System at indgå MetOp-SG kontrakten med Airbus Defence and Space, udtaler Christian Hauglie-Hanssen, Executive Vice President, Kongsberg Space and Surveillance.

Powerbox køber strømforsyningsselskab
Powerbox , en af Europas største producenter og leverandører af strømforsyninger, har netop opkøbt det privatejede tyske strømforsyningsselskab, Eplax.

Opkøbet medvirker til at styrke Powerbox’ portefølje af kundespecifikke strømforsyningsløsninger, der især er rettet mod fire store markeder - industri, medico, jernbane/transport samt forsvar.

- Vi er begejstrede for dette opkøb, som vil tilføje Eplax ekspertise og dygtige medarbejdere til Powerbox Gruppen, siger Martin Sjöstrand, CEO for Powerbox blandt andet om opkøbet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111