23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge
Artemide Scandinavia A/S
Christian Tauson er indtrådt i direktionen hos Artemide Scandinavia A/S i stedet for Andrea Angelo Barbieri. Samtidig er Carlo Maconi indtrådt i bestyrelsen i stedet for Dario Carlo Fumagalli (kilde: CVR).

Artemide Scandinavia A/S handler med belysningsartikler.

B Cool Controls A/S
Peter Lund Torjussen er indtrådt i bestyrelsen hos B Cooll Controls A/S i stedet for Palle Føns Bendix (kilde: CVR).

B Cool Controls A/S er leverandør af marine-elektronik.

Dynatest Denmark A/S
Torben Anker Sørensen er udtrådt af bestyrelsen hos Dynatest Denmark A/S (kilde: CVR).

Dynatest International A/S udvikler højteknologisk måleudstyr og tilhørende softwareprogrammer til anvendelse ved planlægning og vedligeholdelse af vejoverflader for veje, lufthavne og cykelstier.

Global Lightning Protection Services A/S
Leo Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Global Lightning Protection Services A/S i stedet for Michael Ariel Nielsen (kilde: CVR).

Global Lightning Protection Services A/S udvikler lynafledere til vindmølleindustrien.

Grundfos DK A/S
Juel Skovgaard og Jens Erik Treldal er indtrådt som medarbejdervalgte medlemmer af bestyrelsen hos Grundfos DK A/S i stedet for Mikael Zacho Jensen og Torben Mussmann (kilde: CVR).

Grundfos er leverandør af pumper og pumpeløsninger.

Grundfos Holding A/S
Niels Due Jensen er udtrådt af bestyrelsen hos Grundfos Holding A/S. Samtidig er John Bjerregaard Jacobsen og Rudolf Martini indtrådt som medarbejdervalgte medlemmer i stedet for Randi Yasmin Rasmussen og Zsuzsanna Tóth (kilde: CVR).

Grundfos er leverandør af pumper og pumpeløsninger.

ME Aarhus A/S
Dennis Kjær Sørensen er indtrådt som administrerende direktør hos ME Aarhus A/S i stedet for Kaj Løkke Leth (kilde: CVR).

ME Aarhus A/S er en del af Midtjydsk Elektro, som er en elektromekanisk virksomhed med kerneområder indenfor elevatorer, kraner og traditionel elektromekanisk arbejde.

Remic Microphones ApS
Bent Christensen er udtrådt af bestyrelsen hos Remic Microphones ApS (kilde: CVR).

Remic Microphones ApS udvikler mikrofoner til klassisk musik.

Rollco A/S
Martin Wolfgang Fassel er indtrådt som bestyrelsesformand hos Rollco A/S i stedet for Søren Gunnar Ljunglof (kilde: CVR).

Rollco A/S er specialiseret i komponenter og løsninger til lineær bevægelse og automationsløsninger til industrien.

Svend Hoyer A/S
Thomas Skipper Klausen er indtrådt i direktionen hos Svend Hoyer A/S og Svend Hoyer Holding A/S i stedet for Lars Høyer. Samtidig er Johan Olof Cervin indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Anders Borne Fauerskov og Denis Jean Jørgen Viet-Jacobsen og Michael Pontoppidan Frost er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Annette Friis Høyer og Lars Høyer (kilde: CVR).

Svend Hoyer A/S er leverandør af elektromotorer og transmissionsprodukter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078