23948sdkhjf

DNA og drive bag Chemometecs salgssucces

Instrumentproducenten Chemometec står klar til at slå til, hvis den rigtige person dukker op. Uanset om det er en hollænder eller en israeler.
Omsætningen er godt på vej til at blive fordoblet på blot to år hos Chemometec, som har fremvist solide, tocifrede vækstrater de sidste mange kvartaler.

Sideløbende med fremgangen er salgs setuppet blevet udvidet for at generere flere leads til selskabets egne sælgere. Arbejdet med at udbygge det direkte salg i USA, UK, Tyskland, Frankrig og Skandinavien er også fortsat.

I Tyskland er der nu to sælgere plus en produktspecialist tilknyttet datterselskabet Chemometec GmbH, der blev etableret i januar 2016.

Perfekt match
Som noget nyt har Chemometec også ansat en salgsansvarlig for Benelux og Israel. Bag den atypiske geografiske kombination ligger en god forklaring:

- Vi har været så heldig og dygtige at finde en, der er halvt hollænder og halvt israeler. Det passer helt perfekt. Han har tidligere opereret i begge markeder og er nu bosat i Holland, forklarer Michael Eising, administrerende direktør i Chemometec,til Electronic Supply.

En no-brainer
Udbygning af staben, når de rette profiler er dukket op, er i det hele taget noget, som har været vigtigt for instrumentproducentens succes.

- Det er en no-brainer. Men det kan da være en kompliceret vej at komme derhen. Bagefter er det altid let at se de løsninger, der er nemme, siger Michael Eising.

- Det gælder om at se den rigtige person på det rigtige marked. Vi er altid opmærksomme på det og eftersøger hele tiden markedet. Har vedkommende den rigtige DNA og det rigtige drive for at være med, så er vi ikke utilbøjelige til at ansætte dem og sige: Så får du en mulighed for at løbe med det, uddyber han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095