23948sdkhjf

Charmerende provokatører

KLUMME: Det er definitivt slut med at nikke anerkendende til hinandens synspunkter rundt om mødebordet. Drage et lettelsens suk. Vi er enige. Gå hver til sit og komme videre med dagens opgaver.
Hvis enighed er din dagsorden, så vil jeg anbefale dig at invitere de charmerende provokatører ind. De vil vende op og ned på dagligdagen i din organisation. De vil udfordre dig og være dybt belastende. De vil være ihærdige og vedholdende efter at løfte din organisation ind i fremtiden med ledelse, digitalisering, daglig drift etc.

Landets største advokatfirma Bech-Bruun har indført lige løn for alle partnere og afskaffet bonus. Konsulentbureauerne Accenture og Deloitte afskaffede i 2015 definitivt MUS samtaler for samtlige af deres medarbejdere. Hos DFDS må man nu gå på arbejde i cowboybukser efter et helt nyt team af digitale medarbejdere er rykket ind. Flere svenske It-virksomheder blandt andet Filimundus og Braths har indført seks timers arbejdsuge med fuld løn og oplever samme produktivitet som hidtil.

Her for nylig læste jeg en undersøgelse fra Melbourne Institute, at en arbejdsuge på 25 timer er det mest gavnlige for medarbejdere over 40 år. Det viste sig, at hjernens evne til at tænke, opfatte og løse problemer blev skærpet. Medarbejderne ydede derfor mere end de, der arbejdede længere. En undersøgelse fra Science Alert viser at en arbejdsuge på over 50 timer øger risikoen for et hjerteanfald med 33 procent.

Organisationer, som er åbne og nysgerrige og byder et paradigmeskift velkommen, selvom de før hen gik en anden retning, har guldet til at skabe en langtidsholdbar fremtid. ”Man har en holdning til man tager en ny” er jeg sikker på, at vi vil høre fra mange ledere, når de går nye veje sammen med medarbejdere og ledere om at skabe de ekstraordinære resultater.

Spørgsmålet er om du vil lade dig udfordre af de charmerende provokatører og følge med eller om du vælger at holde fast i det trygge og velkendte.

Lene Fischermann udvikler teams gennem teamcoaching, coaching, workshops og foredrag. Hun har en ledelsesmæssigbaggrund fra salg og marketing i B2B virksomheder, og er uddannet som certificeret NLP Practioner Master samt certificeret Mindjuice Master coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Enneagrammet, uddannet konfliktcoach og mægler samt Mindfulness Practioner. http://tuning8people.dk[/content][/box]
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125