23948sdkhjf

DSE får millionordre i Spanien

Teknologivirksomheden DSE A/S i Horsens, har modtaget en millionordre fra et spansk kraftvarmeværk om levering af seks komplette fugtmåleanlæg.
Ordren er den seneste i rækken indenfor fugtmålingsudstyr til halm på et stærkt voksende marked indenfor biobrændsel, hvor der er fokus på teknologier, der kan medvirke til at optimere forbrændingen, og dermed også skabe et renere miljø

Biobrændsel et voksende marked
- I en tid med fokus på et renere miljø og mindre CO2, er biobrændsel bogstaveligt talt blevet et af de helt varme emner, ikke kun i Danmark men i hele verdenen. Derfor ser vi nu en stigende efterspørgsel efter teknologier, som kan medvirke til effektivisering af forbrænding i biobrændsel. En af løsningerne er et målekoncept baseret på mikrobølger, som vi i DSE har været med til at udvikle og forsket i, fortæller Jørgen Kjærsgaard, salgschef hos DSE A/S.

Fugtmålingssystemer et niceområde i DSE
Fugtmålingssystemer er et nicheområde i DSE, som henvender sig til større biobrændselsanlæg af halm.

- Det unikke i vores fugtmålingssystemer er, at det er mikrobølgebaseret og bygger på solide kompetencer indenfor HF, som også er at finde i vores øvrige produktportefølje indenfor testløsninger, fortæller Jørgen Kjærsgaard.

DSE’s fugtmålesystemer er blandt de mest præcise på markedet og installeret på flere biobrændselsanlæg i hele verden.

DSE markedsførende indenfor fugtmålingssystemer – også i fremtiden
Danmark er verdens førende indenfor bio-området, og DSE har som en af de førende aktører på markedet indenfor målesystemer, i samarbejde med Elsam (Dong), været med til at påvirke denne udvikling.

- Vi har klare forventninger til, at mikrobølgeteknologien kan overføres til effektivisering af forbrænding af andre områder, og dermed bidrage til optimering af forbrænding i kedlerne, bedre energi og mindre forurening. Derfor ser vi et stort markedspotentiale indenfor vores fugtmålingssystemer de kommende år, hvor vi også forventer flere ordrer, afslutter en tilfreds Jørgen Kjærsgaard.

Ordren til Spanien skal leveres efteråret 2008/foråret 2009.

Kilde: DSE A/S - http://www.dse.dk

Læs mere om: DSE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093