23948sdkhjf

Stadig fremgang hos Dali

Den danske højttalerproducent mærker ikke noget til den økonomiske afmatning, og virksomhedens direktør tror på fortsat vækst.
I 2007/2008 kom Dali ud med en bruttofortjeneste på 38,9 mio. kr., hvilket er 0,8 mio. kr. højere end året før. Også overskuddet før skat steg med 0,8 mio. kr. til 10,2 mio. kr. Dermed fortsætter væksten uhindret hos Dali, der i dag afsættes i 60 forskellige lande, og man mærker ikke noget til den afmatning, der har ramt andre producenter. Det skriver Erhvervsbladet.

- Jeg tror, at de konkurrenter, der i dag klynker, har surfet på en optur, som vi ikke var en del af. Det er en af årsagerne til, at vi fortsat kan fremvise en stabil vækst, udtaler administrerende direktør, Lars Worre, til Erhvervsbladet.

I dag har Dali en stor del af produktionen i Kina, hvor man snart er parat til at flytte ind i Nordic Industrial Park i Ningbo. Udvikling samt produktion af de førende modeller fastholder man dog i Nørager, hvor man i de seneste år har optimeret produktionen således, at man i dag blot er 10 medarbejdere tilbage i kabinetproduktionen.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Læs mere om: Dali
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096