23948sdkhjf

Universal Robots er altid på jagt

Når vækstmålet er 100 procent om året, skal der hele tiden nye folk til.
Da Teradyne pludselig købte Universal Robots rettede alle blikket mod Odense.

Ambitionerne om massiv vækst og en endnu stærkere position på det hastigt voksende marked for samarbejdende robotter fik ekstra luft under vingerne. Samtidig lød en af forudsigelserne, at den nye ejer ville styrke rekrutteringsmulighederne.

Forudsigelsen har vist sig at holde stik. Universal Robots er vokset til over 200 ansatte, og det er nødvendigt med en konstant tilgang af nye kloge hoveder til firmaet, hvor vækstmålet er 100 procent om året.

- Derfor er vi selvfølgelig aktive på job- og karrieremesser for at fortælle om, hvad vi er for en virksomhed. Grundlæggende er det heldigvis ikke så svært: Vi har ét produkt, som vi leverer i tre størrelser, på den måde har vi en lettere opgave end så mange andre virksomheder med store udviklingsafdelinger. Vi vil jo meget gerne fortælle om den spændende arbejdsplads, det er, og alle de muligheder her er, siger HR-partner Rikke Rusk til jobfinder.dk.

Lokalerne i Odense bliver netop nu udvidet en helt ny udviklingsafdeling, som giver plads til yderligere 70 medarbejdere. Selvom der stadig er fint med plads på kontorerne og i montagen til den voksende medarbejderskare, kan væksten ifølge medgrundlægger og CTO, Esben Østergaard, hurtigt tvinge firmaet til at udvide igen.

Original artikel: https://karriere.jobfinder.dk/artikel/ro...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11